.
 TJÄNSTEFÖRETAGET
 BOKA TJÄNSTER I SVERIGE AB 


Hantverks tjänster
Snickare

Skall köket monteras eller en vägg sätta upp eller en dörr sättas igen, lägga ett trägolv, sätta lister, utbyggnad, nybyggnation vi kan då erbjuda:

Finsnickare - maskinsnickare - byggnadssnickare - timmermän.

Elektriker

Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. De flesta elarbeten måste utföras av en behörig elinstallatör, men en del enklare arbeten får du utföra själv, om du har kunskap om hur du ska göra. Som ägare eller nyttjare av en fastighet är du ansvarig för att elen är korrekt installerad och att de elektriska apparater som du använder är hela och används på rätt sätt. Ta inga risker när du gör elarbeten själv.

Är du det minsta osäker ska du lämna över jobbet till en elinstallatör. En felaktig hantering av el kan leda till brand och skador. Chansa aldrig, ett enda misstag kan få ödeVi kan utföra dessa installationer åt er både privat och kommersiellt.

Målning

Visst är det vackert med lite färg i tillvaron, vi brinner för att tillgodose dina önskemål då det gäller detta, med skickliga och yrkesstolta penseldrag skapar vi vackra och funktionella ytor som människor mår bra av. 

Vi utför:

Målning inomhus - Målning utomhus - Trapphusmålning - Tapetsering -Dekorationsmålning - Fönsterrenovering - Industrimålning - Rostskyddsmålning - Målning av tak.

VVS

Det krävs kompetens inom VVS och rörmokeri i form av utbildningar och erfarenhet och det viktigaste att få snabb service.

Så tänk er för innan ni börjar installera själv vad som gäller om det blir fel.

Är du det minsta osäker ska du lämna över jobbet till en VVS installatör. 

En felaktig hantering av VVS kan leda stora vattenskador. Chansa aldrig, ett enda misstag kan få ödesdigra konsekvenser.

Vi kan utföra dessa installationer åt er både privat och kommersiellt.

 • Badrumsinredningar 
 • Radiatorer
 • Avloppsrensning
 • Montage av vitvaror
 • Montage av kranar

Golvarbeten

Till oss kan ni vända er med trygghet när det gäller golventreprenader i alla dess former

Så som slipning, ytbehandlingar, ytbeläggningar, läggning, lagningar. Vi har lång yrkeserfarenhet och kompetenta och yrkesstolta underleverantörer.

De material vi jobbar med är:

Trägolv - Marmor - Granit - Kalksten - Råbetong - Terazzo - Gummi - plast - Vinyl - Epoxigolv - Klinker  - Trappstegsmarkering.

Kakel och plattsättning 

Vi utför Platt och golvarbeten på golv och väggbeklädnader åt

 • Privata
 • Kommun och landsting
 • Byggföretag
 • Förvaltningsbolag 
 • Bostadsrättsföreningar
 • Företag

Vi rekommenderar er som kund att alltid att handla kakel och klinker hos återförsäljare som vi rekommenderar, där du får hjälp att välja rätt sorts material utifrån era idér och önskemål och funktion.

För att försäkringar skall täcka upp som mycket som möjligt för er som kund och för oss som leverantör och främst i våtrum så använder vi oss av underleverantörer dvs en fackman med behörighet för våtrum då vet du att jobbet utförs enligt gällande branschregler.


Boka oss idag! 

Ring oss 0760-400401

Eller fyll i vårt formulär
 
 
 
 
Ring
E-postadress